C'est la vie

Back in the days


Malmö var betydligt mer behagligt för 4 månader sen. Då det var grönt överallt och man kunde gå i sandaler. Sommar kom tillbaka!

Mörkret lägger sig snabbt nu och dagarna blir bara kortare och kortare. Fast man ska väl vara glad över att man inte bor upp i norra Sverige. -20 grader och natt dygnet runt… nej tack! Hur klarar ni vintern där uppe i norr? Jag hade gått i ide mellan november och april. På allvar!!

Min blogglust ligger ungefär på nivå 3(en skala på 1-10, ni antecknar nu va… very interesting) för tillfället. Sen har jag inte tid heller. Idag var jag och försökte shoppa efter ett ärende på förmiddagen. Jag kan inte ens shoppa när jag ska shoppa för presentkort längre. Då är det ILLA ska ni veta. Jag får beslutsångest, köpångest, allmän ”varför kan jag inte köpa allt?!!”-ångest. Det blir bara ångest av det hela.
Jag gav upp till slut och cyklade hem till kusinen med nyponsoppa eftersom att hon är sjuk. Kan man räkna nyponsoppa som shopping? 

Nu sitter jag och äter blodpudding till middag och ska snart hem till Stina. Vi ska baka tror jag. Blir trevligt!

0

0 kommentarer

  • Therese

    Innan snön kommer är det rätt deprimerande att bo uppe i norr men när snön väl kommer så kommer även lite ljus tillbaka. Men det roliga är att jag tar hellre minus 20 hemma i norr än minus 10 här i göteborg, mycket värre och fuktigare kyla här. =)

  • Anna

    Vintern i norr är mycket mindre deprimerande än vintern i söder! Jag har bott utanför Göteborg hela mitt liv, men har blivit norrlands-junkie efter bara ett år här uppe.. Snön kommer mycket fortare och lyser upp och den är nästan aldrig slaskig och äcklig utan bara sådär gnistrande och fin! Dessutom är det många fler soltimmar häruppe, trots att solen inte är uppe lika länge. Och, precis som tjejen ovan säger, kylan är inte alls lika hemsk som den skulle vara neråt landet när den är torr! Här är vintern faktiskt nice på riktigt. Kom hit å pröva! 😊

  • Anonym

    Bonjour!!! Kollat in dina bilder från Pariiiiis… Å vad underbart. Ska dit snart och vad får man absolut inte missa?? Gryma restauranger, vilket område ska man bo i? En weekend bara. Så mkt frågor, men detta e det viktigaste… Kanske kommer mera 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.