C'est la vie

One of the best


Ps. Fanny röstades fram till skolans snyggaste tjej i 7:an. En naturlig skönhet. Men sorry killar, hon är tagen 😉

Idag har jag hängt lite med Fanny. Vi gick lite på Entré och tog en Pressbyrån-kaffe. De är faktiskt riktigt goda!Hon ska gå och se Lady Gaga ikväll och hade köpt en så fin klänning som hon ville hitta fina smycken till. Så jag agerade smakråd. Själv köpte jag endast en poleringsfil, bara för att sen komma hem och inse att den jag trodde var borta i själva verkat låg mitt på köksbordet. Jaja. Förbrukningsvaror…

Fanny och jag har föresten känt varandra i 22 år. Det ni! Vi har verkligen gjort mycket ihop och hon är en sån där sann vän som aldrig skulle döma och en person jag kan vara 100 % mig själv med. Vi har vår egna humor som bara vi förstår oss på och vi kan vara precis hur töntiga och om den andra kollar snett så är det av kärlek 😉
Det mysiga är att även om vi kanske gled ifrån varandra när jag flyttade utomlands så känns det nu som att vi hittat tillbaka till vår vänskap igen. Kanske för att vi båda vuxit som personer.

Hur som helst så är jag glad att ha henne som vän. Och alla mina andra vänner såklart ♥

Nu håller jag på att tvätta och är i valet och kvalet mellan att stanna hemma och gå hem till mamma. Det vore mysigt att sitta i mammas soffa och kolla på Idol och bli lite ompysslad, men att gå ut i regnet och kylan känns inte alls lockande. Å andra sidan skulle jag behöva ta mig till Sats och säga upp mitt gymkort. Hmm, vi får se.

0

0 kommentarer

  • LIVINGROOM

    jag med! verkligen. det är så skönt att vara hemma och ta det lugnt på fredagar om veckan varit hektisk. sitter också och tittar på idol. malmö nästa vecka!! vem hejar du på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.