C'est la vie

One thing off my shoulders


Om knappt en månad är jag i Paris och njuter!

Jag skickade precis iväg arbetet. Gud så skönt att ha det ur världen! Kanske inte det bästa jag gjort, men får jag ig på det så blir jag riktigt förvånad, haha! Nejdå, det ska nog vara bra. Sen om drygt en vecka har vi tenta i försäljning och fick jag inte godkänt på den förra har jag en tenta varje vecka fram tills vi slutar. Jag längtar så tills jullovet. Mina tre veckor i Paris kommer göra mig gott!

Nu är jag helt slut. Jag ska ta en varm dusch och sen krypa ner under täcket. Gud så skönt det ska bli att vara ledig i morgon! Jag ska ett ärende på förmiddagen och sen tänkte jag gå och kolla lite på julklappar. Ska även till Åhlens. Fick ett presentkort av Stina, Tobbe och Sandra i födelsedagspresent plus att jag idag fick flera 20 %-kuponger. På Åhlens finns ju alltid något fint man vill ha 😉

Tjing på er!

0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Så skönt! När jag skickade in arbetet (inte heller mitt bästa) kom lättnaden. Sen tänkte jag på tentan o ångesten kom krypande igen… VARFÖR började vi plugga?!?!

  • Ellinor

    Jag längtar också till jullovet, just nu är det un peu trop à l'école. Men jag rider nog ut även denna storm. Om jag är objektiv så är det ändå betydligt lugnare här än hemma, det är bara det att hemma har jag mer tid till att plugga – här vill jag göra så mycket annat! Men knappt tre veckors intensivt arbete kvar och sedan är det så gott som klart!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.