C'est la vie

At The Speed Of Sound

 

Montmartre i fredags.

 

Det har varit en ganska lugn helg och som vanligt har den gått alldeles för snabbt. I fredags var jag på en sunkig bar med några vänner och nya bekanta. De hade bara ett sorts vitt vin och det kom från en bag-in-box size XXL. Det var som att jag var 18 år och fredagshängde på Möllan all over again. Vem visste att man kunde springa på äckligt vin i Frankrike? Well, it exists. Igår var vi på trevlig middag hos C’s familj som följdes av inflyttningsfest hos en kompis men när de andra skulle ut på nattklubb tog jag det resonabla beslutat att åka hem och sova. Idag har jag inte gjort så mycket mer än ätit brunch, tvättat, tittat på några avsnitt av Suits och fått en massa pussar av min pojkvän.

 

Om en stund kommer däremot Sofia hem till mig på lite fika. Efter att ha promenerat hit i snöoväder (det låter värre än vad det är) förtjänar hon lite kakor.

 

 

 

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Jag skulle rekommendera 17:e, södra delen. Runt Villiers eller Ternes. Eller 16:e vid Victor Hugo. Eller 4:e nära Temple eller Arts et Metiers. Det är lugnt och fint men ändå mycket omkring och nära till sevärdheter. 7:e är också ganska mysigt, typ vid Ecole Militaire, eller 15:e vid La Motte Piquet. För middag, kolla på lafourchette.fr! Där kan man se recensioner och boka via hemsidan: http://www.thefork.com/city/paris/415144 Annars gillar jag restaurangen Le Fumoir. Väldigt mysigt och fint läge precis vid Louvren. Lite över medel. Deras kock är svensk dessutom 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.