C'est la vie

VITAMIN C

 

 

Jaha, det var ju lägligt att jag skulle bli förkyld såhär två dagar innan jag börjar nytt jobb. Jag hittade som tur var lite Actifed i Christophes neccessär så jag går på den kuren tillsammans med massa vatten och c-vitaminer. Tack gode gud för franska mediciner säger jag bara. De botar allt. Förhoppningsvis är det bättre i morgon om jag bara får en god natts sömn. Kanske hjälper den där chokladkakan också? Herregud, det är ett mirakel att jag inte gått upp 10 kilo den här veckan så mycket kakor som jag ätit!

 

Christophe är iväg och tittar på fotboll hos en kompis, Paris spelar mot Marseille ikväll så det var tydligen en VÄLDIGT viktig match. Själv ska jag titta på Djävulen bär Prada och somna tidigt.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.