C'est la vie

All the things that you do for me

 

 

Ibland klagar jag på min kille, ni vet allt det där han inte gör. Som att aldrig fälla ner toalettsitsen, att han säger att han ska göra en sak men sedan blir det aldrig gjort eller att han aldrig köpt blommor till mig. Eller som att han i typisk fransk manér aldrig har någon framförhållning vilket resulterar i missförstånd.

 

Men sedan finns det allt det där han faktiskt gör. Som när jag vaknade i morse och sa att jag kände mig krasslig och knappt sovit någonting. Först håller han om mig som att han försöker krama bort det onda, sedan går han upp ur sängen och kommer tillbaka med te och skorpor till mig. Eller som att han går ut i kylan (jag är ju inte helt naiv för jag vet ju att det även är en ursäkt för att få röka, haha) nästan varje helgmorgon för att handla så vi kan göra brunch. Hans omtänksamma pussar och oändliga tålamod när mitt humör åker berg- och dalbana. Hans tröst när tårarna rinner för att jag saknar min familj och mina vänner. Hans ovillkorliga lycka för mina framgångar. Hans förmåga att få mig att skratta alla tider på dygnet. När han tittar på mig, ler stort och säger ”tu es très belle chérie”.

 

Oavsett om vi kommer vara ett par tills vi blir gamla eller inte, så kommer jag älska den här mannen så länge jag lever och andas. För han är faktiskt väldigt fin. Trots allt.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.