In the kitchen

I’ve had enough of this

 

 

Det här med att göra cupcakes. Jag har nog aldrig bakat någonting så krångligt. Först och främst måste man ha en elvisp för att ens kunna vispa smöret (eftersom det inte ska smältas), och det har ju så klart inte jag. Sen det här med att mäta i gram. Så himla omständligt. Tre gånger fick jag göra om smeten för att de inte blev bra. TRE GÅNGER! Jag var helt slut när jag väl var klar. Jag vill aldrig mer se en cupcake efter det här!

 

Nu måste jag ge bort alla cupcakes jag bakat för jag kan ärligt talat inte äta mer sötsaker denna veckan. Jag känner magkatarren komma smygandes efter en vecka med dålig kost och äckligt vin. Jag ska städa upp röran i köket och sedan göra mig i ordning. Ikväll ska jag iväg på middag och sedan hinner jag förhoppningsvis titta förbi hos några vänner som har en inflyttningsfest. Det får bli en nykter kväll med lite Omeprazol till förrätt…

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.