C'est la vie

Are you afraid of the dark?

Jag är ganska mesig när det gäller mörker och att vara ensam egentligen. Igår dubbellåste jag ytterdörren och vågade inte ha vardagsrumsfönstret öppet under natten (vilket vi annars alltid har för att det inte ska bli för varmt). Jag var till och med rädd när jag skulle gå på toaletten innan jag gick och la mig för att jag släckt i köket. Egentligen vill jag så klart vara en cool katt men om jag ska vara ärlig saknade jag Christophe igår kväll när jag skulle lägga mig. Han är min trygghet och beskyddare. Det är tur att han kommer hem idag. Det ska bli roligt att höra hur bröllopet var!

Idag är det förresten fint väder men det verkar vara lite kyligt. Nu blir det stor helgfrukost och ett avsnitt Desperate Housewives. Jag kom på att jag har ett par att ta igen! Shit, nu är det nära slutet. Hoppas inte det blir en Tre Kronor av det hela…

0 kommentarer

 • Ellinor

  Kollar du på DH via play eller på annat vis? Jag har sett ALLA avsnitt under alla säsonger och halva sista säsongen. Nu har jag dock ingen tv och har inte heller lust att betala för att se de sista på play, vilket är såååå surt!
  Hoppas du får en fin dag!
  Kram

 • Lisa

  Hej Christine!

  Jag tycker om din blogg väldigt mycket och tittar in dagligen – tack för en trevlig blogg!

  I sommar ska jag till Frankrike för att lära nig franska och min fråga till dig är om du rekommenderar mig att spendera tre veckor i Paris? 😊

  Hoppas på svar!
  Lisa

 • Christine Svarar

  Lisa: Tack! Kul att du tycker det.
  Det beror lite på när du ska åka? I juli-augusti är det oftast väldigt varmt i stan och i augusti är dessutom mycket semesterstängt (småbutiker, barer, restauranger, uteställen etc etc). Däremot är det ganska lugnt och skönt i Paris i augusti. Vet ju inte riktigt hur gammal du är och vad du vill få ut av din vistelse så kan inte ge så mycket råd.
  Även om Paris är fint på sommaren så är det otroligt jobbigt när hettan kommer och man inte har någon sjö eller något hav i närheten. Jag hade nog åkt till någon kuststad i stället om jag var du!

  Mvh,
  Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.