Things I like

Kvällens dessert

Jodå, jag hittade någonting smarrigt på boulangeriet. Nu blir det film i sängen. Äntligen får jag se 2012. C delar inte samma intresse (eller ska man kalla det besatthet kanske?) för katastroffilmer som undertecknad. Jag fullkomligt älskar filmer som Independence Day, Day after tomorrow och Contagion. Kanske därför jag är så jäkla rädd för allting?

Toodles!

0 kommentarer

  • Isabel

    Förresten, du frågade om jag rekommenderade en mac eller inte. Jag tror de är för tidigt för mig att säga något. Jag håller fortfarande på att lära mig och hitta alla platser för allt.

    Macen är absolut smidig på många sätt. de r mkt mer logiskt och lätt att ex ta hem program, inställera osv. men de har varit nepigare att ex förhandstitta på sina bilder bla bla bla.

    de är nog mest en vane sak. Jag köpte en mac (pro) för att jag håller på väldigt mkt med musik och även lite med foto, och då är macen special byggd för de. Men det har funkar alldeles utmärkt med en vanlig Pc oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.