Fun stuff

PickNick

I eftermiddags hängde jag med Anna och hennes kille (som är precis lika trevlig som hon är) till Parc Monceau för en trevlig och mysig picknick. Även några andra skandinaviska vänner till dem kom dit efter en stund. Vi satt där i flera timmar och pratade och skrattade. När man bott utomlands ett tag och har sin ”grupp” vänner blir man lite lat med att träffa nytt folk. Då är det kul att lära känna nya spännande och trevliga människor. På vägen hem kände jag hur trött jag var. Det var som att luften gick ur mig och jag blev alldeles okoncentrerad och ”off”. Sorry Anna om det verkade som jag inte lyssnade, jag var som i en dimma! 

Nu ska jag ner till tvätteriet och torktumla lite lakan. Kanske köper jag med en god efterrätt på vägen hem. Jag blev så sugen efter att ha sett det här. Dessutom behöver jag lite energi

0

0 kommentarer

  • Anna - om konstnärslivet i Paris

    Det allra roligaste är att J fick på bild när din fot var ute på vift och även ditt garv efteråt! Klockrent! Haha! Ska skratta åt dom ett tag till innan jag mailar över dom. Haha!:)

  • Travel and fashion

    Åh vad mysigt:-) Ditt arbete låter jätteintresant, hur fick du det? Antar att det är krav att tala flytande franska då:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.