C'est la vie

Äntligen fredag!

Tog vägen genom Bulltoftaparken efter jobbet i onsdags. En sådan där grej som kan vända på en energislukande arbetsdag.

Jag var så trött i morse att jag nästan övervägde att sjukskriva mig. Sedan har den tröttheten följt med mig genom dagen. Sista lektionen hade jag lust att bara gå därifrån. Jag var så trött på dem och kände mig verkligen som den ultimata ambassadören för den här meme:en:

Min vackra handstil, haha!

De kan ju dessutom sniffa sig till en utmattad och skör lärarvikarie på en mils avstånd. Gränserna testas till varje pris. Likt en katt som puttar på ett vattenglas en centimeter i taget tills det tippar över bordskanten. Jag tippade inte som tur var, men var inte långt ifrån ett nervöst sammanbrott när en av eleverna jämförde mig med sin ”störda syster”. Jag gav 12-åringarna en skrivuppgift i att redogöra sina drömyrken. Hälften vill bli streamers eller youtubers, några ska bli fotbollsproffs och sen har vi dem som bara vill bli rika. Att kunna stava och börja meningarna med stor bokstav är tydligen inte lika viktigt. Jo mina kära vänner, det är där vi hamnat i dessa tider. Det bådar gott för framtiden.

När jag slutade jobbet åkte jag in till stan för att köpa en present, därefter jag mig på St Jakobs Stenugnsbageri med kaffe och kaka. Nu ska jag gå en runda på stan medan jag väntar på att bli upphämtad av Cecilia, sen ska vi plocka upp Louise för att köra till Lomma där det väntar fredagsmiddag hos Anneli. Precis vad jag längtat efter hela dagen.

Hoppas att du njuter av din fredag så mycket det bara går. Det är du för tusan värd!

Arbetsdag vs ledig torsdag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.