C'est la vie,  Vardagslyx

Prasslande löv

Idag är det studiedag på alla Malmös skolor och den jag jobbar på håller helt stängt, vilket innebär ledig dag för min del. Det är riktigt skönt måste jag säga. Jag började min torsdag med att unna mig en sovmorgon och äta frukost framför Grey’s Anatomy. Man skulle kunna kalla det för en tradition men det är nog mest en lat ursäkt för att sega lite för länge på morgonen. Anyway. Så fick det bli. Efter att ha bytt byxor tre gånger och för en gångs skull inte ha glömt någonting efter att jag låst ytterdörren (*klapp på axeln*) traskade jag in mot stan med solen i ögonen. Jag hade solglasögonen i väskan men har läst studier om att det är viktigt att exponera ögonen för solstrålarna, särskilt på morgonen, så jag sög in allt solljus jag kunde komma åt genom att äta en lunchsallad från Holy Greens på en bänk i Slottsparken. ”Oj, vad jag livsnjuter nu”, tänkte jag och tuggade på ett grönkålsblad medan jag dagdrömde om att resa någonstans där klimatet är såhär hela vintern. Ett meddelande från Clara fick mig att vakna upp ur mina flyktiga tankar. Hon skulle nämligen gå till Beyond Us och eftermiddagsjobba, så det hakade jag på.

Nu sitter jag här och ska skriva lite innan jag om knappt en timme måste hoppa på cykeln igen och köra hemåt. Jag ska nämligen hämta en liten 4,5 åring på förskolan. Det är inte min unge såklart. Jag bara lånar henne lite tills hennes mamma slutar jobbet. Tänker att vi ska traska runt bland prasslande löv och gunga på någon lekplats.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.