C'est la vie

Almost moved in

 

 

Igår flyttade jag in i min nya studio, och fick dessutom hjälp av två tappra vänner. På tisdag ska Linnéa också hjälpa mig flytta över det sista med bil (jag har inte körkort) – att bära dit en låda med porslin och annat tungt känns inte lockande. Jag är så tacksam för vänner som ställer upp i sådana situationer. Eftersom jag inte hade några möbler gick det förhållandevis smidigt, och vi behövde bara gå två rundor. Nu ska jag bara köpa lite smågrejer som duschdraperi, mattor, en spegel, förlängningssladdar och hushållsprylar. Efter jobbet tänkte jag åka förbi Tati och se om jag kan bocka av några grejer på den listan. Mat behöver jag ju också, men mataffären ligger lägligt till precis bredvid min port. Nu ska jag bara vänja mig vid att inte ha någon ugn. Jag saknar det redan. Jag kan ju inte ens baka! (obs att jag gör det typ var tredje månad, men det är ju skönt att KUNNA göra det)

 

Jag sov i gamla lägenheten i natt, för mitt i all röra igår kväll kändes det plötsligt lite jobbigt att sova i den nya. Ikväll ska jag dock flytta över mitt duntäcke och lite inredningsgrejer så jag kan göra det mysigt. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.