C'est la vie

Things we need for motivation

 

 

Vad är en lördag utan lite lyx? Igår efter jobbet hade jag lite ”time to kill” innan jag skulle träffa ett par vänner, så jag tänkte att jag skulle kolla vad för fint & Other Stories fått in till våren, och på vägen gick jag förbi Jean-Paul Hévin. För att pigga upp mig lite efter en lång jobbvecka, köpte jag med mig en låda macarons. Så ett par sådana till frukost känns passande en dag som denna. Det regnar ute och jag måste spendera större delen av dagen till att packa. I morgon flyttar jag, äntligen. Det kommer bli tufft – men värt det i slutändan! Janneke erbjöd sig att hjälpa till och i gengäld har jag lovat vin och sushi. Förhoppningsvis hade några fler vänner möjlighet att hjälpa till, men jag är en sån där som hatar att be om hjälp. Sist jag flyttade ut ur min lägenhet i Sverige bar jag 10 lådor själv ner till mitt förråd (3:e våningen utan hiss), samt möbler, en stor bäddmadrass, diverse påsar och väskor. Lite dumt såhär i efterhand kanske.

 

Som tur är har jag inga möbler att flytta nu. Förutom en stol och en lampa. Eftersom jag inte flyttar långt, kan jag bara dra mina väskor dit. 

 

Nu ska jag se lite av en film innan jag börjar med packningen. För motivation!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.