Fun stuff

China in the middle of Paris

 

 

Igår kväll drog jag iväg bort till Paris 12:e arrondissement för en afterwork med blandad kompott. Stället heter Le China och är en restaurang/bar i dunkel och skön stämning. Jag träffade flera nya och trevliga personer, och tog igen med vänner jag inte sett på ett tag. Mycket intressanta diskussioner och en hel del skratt. Det kan sammanfattas som ett perfekt avslut på en lång arbetsdag.

 

Jag måste säga att det är skönt med fredag och snart är den här arbetsdagen slut. Efter jobbet har en nyfunnen vän bjudit med mig på en vernissage i Marais. Det ska bli trevligt. Eftersom jag flyttar på söndag, och behöver packa i morgon (och ta igen lite sömn), blir det nog en lugn fredagskväll. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.