Fun stuff

Tequila shots

 

 

I lördags var jag ute med några av mina kollegor. Vi samlades först på O’Sullivans på Grands Boulevards och sedan gick vi vidare till ett annat ställe i närheten – där vi dansade och shotade tequila. Jag har inte shotat tequila på flera år och är egentligen inget fan av det, men de körde diktatur och beställde in utan att be om min åsikt. Jag lydde snällt och sög på citron efter citron. En riktigt rolig kväll och som vanligt i deras sällskap skrattade jag hela kvällen. De är galet roliga!

 

Nu är jag på jobbet och hoppas att dagen går snabbt för jag är duktigt trött. Ikväll ska jag flytta över det sista till lägenheten. När jag kommit i ordning ska ni får se lite bilder på hur (litet) det är. Största projektet är att få in allt utan att massa grejer ligger framme. Hur kan man samla på sig så mycket skit under två år? 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.