C'est la vie

First night

 

 

Nu har jag äntligen fått över allting till mitt nya hem och i natt sover jag för första gången i min nya lägenhet. Den är liten, och det känns lite ensamt, men jag försöker tänka på att snart kommer våren. Då känns alltid livet lite lättare. Jag har i alla fall hittat ett eget boende och kan slappna av ett tag. Dessutom har jag fått några dagars semester, så igår bokade jag en resa till Sverige. I april blir det en långhelg i ett (förhoppningsvis) vårigt Malmö. Ni anar inte som jag längtar. När man bor utomlands är det jobbigaste att vara så långt från sin familj, särskilt i svåra tider. 

 

Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn. Det behövs!

 

 
0

0 kommentarer

 • Viola

  mysigt med ljus! Kolla gärna in min blogg där jag precis lagt upp ett inlägg med billiga & snygga träningskläder! Ha en fin dag! 😊

 • Bella

  Mysigt! Snart när du väl bott in dig kommer det säkert bli mer hemma. Minns min studentlägenhet i Uppsala, bar 20 kvm, men det blev min oas bland stressiga studier. Skönt att komma iväg till Sverige! Du får (förhoppningsvis, man kan inte alltid lite på sverige) dubbel vår! I helgen såg jag att det ska bli närmade 20c i centrala Paris, underbart! Kram <3

 • Sandra

  Ser mysigt ut 😊 Skönt att du snart får hälsa på dina nära och kära i Sverige. Måste ändå vara häftigt att bo i Paris 😊

 • Madeleine

  Förstår att det känns konstigt, det tar ett tag att bo in sig i ett nytt hem. När jag flyttade till den lägenhet jag bor i nu så kände jag nästan hela första veckan som att jag bodde hos någon annan. Ungefär som att jag lånat någons lägenhet en period. Omställningen runtomkring flytten är ju svår också. Det känns främmande just nu, men snart kommer ditt nya hem verkligen kännas som ditt och bli en trygghet att gå till efter jobbet eller rundor på stan.

 • Christine&Paris

  Ja jag får försöka bo in mig först och hoppas att det känns mer som hemma om ett par veckor 😊 Jag får köpa lite inredningsprylar, hehe.

 • Christine&Paris

  Ja visst är det det ibland 😊 Paris som stad är härlig, men jag är inte alltid glad för folket här eller arbetsmiljön 😉

 • Christine&Paris

  Ja jag hoppas att det kommer bli till min oas. Ja det finns ju vissa fördelar med att komma från Malmö, jämfört med Norrland. Vår tidigare 😉 Hoppas du får en trevlig helg i vårsolen! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.