C'est la vie

Allt på en gång

IMG_2543Jag var bara tvungen att lägga upp denna bilden för att den får mig att skratta. Den typen av bild som modebloggare väljer ut bara för att man ser lite modellig, drömmande och ”obrydd” ut. 

Det är mycket nu mina vänner och tiden räcker knappt till här. Jag vet att man inte ska ångra saker men just nu känns fyra dagar i Stockholm som lite för lång tid. Det går för mycket pengar när jag är där och i veckan fick jag reda på en ganska stor utgift som jag inte riktigt hade räknat med. Som grädde på moset så har jag sovit för lite de senaste dagarna och inte haft tid till att träna. Dessutom är det typ 7 grader ute och jag har ännu inte hunnit leta fram mina handskar. Tänkte gå ner till förrådet nu och se om jag hittar dem. Nämnde jag att det snart är lingonvecka?

Min tröst är att jag ska få umgås med vänner och familj i helgen som jag inte kommer kunna träffa på ett tag. Det ser jag fram emot. Nu ska jag panikstäda lägenheten, och sedan faktiskt unna mig en halvtimmes träning innan jag måste iväg på ärenden. Jag behöver det just nu. Vi hörs från flygplatsen senare idag. Hoppas att ni får en något lugnare dag än jag!

0

0 kommentarer

  • Emelie

    Åh, Christine, med allt du skriver förstår jag att du känner dig svag just nu. Jag är i exakt samma situation. Man känner bara att AH JAG ORKAR INTE JUST NU och skulle helst bara vilja pausa livet och slänga sig ned i urer till allt är strukturerat och ordnat i ens liv.. Och jag förstår att Stockholmsresan kanske blev lite tuff helt plötsligt (hur många gånger har man inte råkat ut för att ha tagit på sig för mycket?), men tänk bara på att kämpa dig igenom det, käkarna spända, så är det över på måndag, och då kan du börja slappna av igen. Och när allt kommer omkring blir det sällan så tufft som man tänkt sig när det känns som att man inte orkar… Stor, stor stöttekram, och håll i dig!

  • Emelie

    Ps. (slänga sig ned i sängen under täcket, ville jag skriva).. och dessutom, är det inte roligt att bland det första jag tänkte när jag såg bilden var ”guuud så snygg”? … Bloggarknep, liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.