C'est la vie

A day to reload

IMG_3551 (1)Kungsgatans allé som ligger mitt i Rörsjöstaden. Det ser ganska mysigt ut va? Mitt favoritområde i Malmö.

Idag gick jag upp tidigt för att jag hade tid hos läkaren och på grund av två nätter med för lite sömn orkade jag inte spendera förmiddagen med att avklara de ärenden jag hade planerat för. Jag kände dels att jag behövde vila, och dels att jag har en massa hemmasysslor som jag ligger efter med. Ibland är det bättre att ladda om och samla energi än att bara köra på i full fart utan att känna efter. Jag får helt enkelt vara effektiv i morgon i stället. Omkring lunch mötte jag upp med min kompis Elsa som är på besök från Stockholm eftersom att hennes mamma har köpt en lägenhet här i Malmö. Vi åt lunch, fikade, promenerade och snackade ikapp om allt som hänt senaste tiden. Bostadspriserna här är såklart helt otroliga för dem. Ja, alltså otroligt låga.

Elsa: ”Mamma lyssna på detta, en lägenhet på 120 kvm för 2 900 000!”
Elsas mamma: ”Otroligt!”
Jag: ”Det är faktiskt lite dyrt…”
Båda dem: ”Va?! Näää”

Den låg i Rörsjöstaden vilket är ett ganska populärt område med många sekelskifteslägenheter, men i Stockholm hade väl en sådan lägenhet i ett lika eftertraktat område kostat minst 7 miljoner. Det var hursomhelst mysigt att umgås lite med Elsa och hon är gullig nog att låna ut sin lägenhet i Stockholm åt mig.

Om en halvtimme ska jag iväg på ett budgetmöte med styrelsen. Jag kan inte påstå att jag är särskilt pepp på det, men jag kan tyvärr inte stå över det åtagandet. Tills dess ska jag förbereda lite middag till ikväll eftersom att jag kommer hem ganska sent.

//Today I was up early for a doctors appointment and after that I took some time to just relax at home. I have lots to take care of but I felt like I needed to reload my batteries after a few nights that I’ve had trouble sleeping. I spent the afternoon with a friend from Stockholm who is currently visiting her mom here. 

0

0 kommentarer

  • ISA

    haha låter som du har en spännande kväll framför dig goding. Själv ska jag läsa om Marxism! undrar vem som vinner *festligaste kvällen*-tävlan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.