Beslutsamhet

IMG_6847 IMG_6849

Tidigare idag – när jag satt och storbölade i självömkan för att allt kändes så hopplöst och omöjligt – trodde jag aldrig att jag skulle lyckas med det jag faktiskt lyckades med. Saker och ting har en tendens att lösa sig i slutändan, men den tanken tränger man gärna bort i kaotiska tillfällen. Tack mamma för att jag fått ärva din beslutsamhet och tack till läkare som gör det där lilla extra för att hjälpa en patient.

Mest av allt just nu ser jag fram emot att få det jag har haft överhängande avklarat så att jag kan koppla av. För även om jag verkar lite uppgiven och förvirrad nu, så lovar jag att det är tillfälligt. Det är bara dumt att jag befinner mig i en pressad situation just när jag 1. har PMS 2. är sjukt trött 3. har magkatarr 4. egentligen skulle vilja ligga under ett täcke och kolla på mysiga feelgood-filmer. Jag är däremot glad över att det blivit kallare för då får jag använda min fina blå halsduk från Whyred som jag köpte på rean. Det gäller att se något positivt i varje situation ser ni.

Nu är det dags att boarda planet som ska ta mig till Stockholm!

//After a hectic and rather stressful day, I’ve gotten to the airport and am soon to board my flight to Stockholm. I’m so thankful to have inherited my mothers determination because otherwise I think that I would have given up like a week ago. I’ve had so much to deal with the last few weeks and I can’t wait for this thing to be over so I can relax a bit. 

0 reaktioner på ”Beslutsamhet”

  1. Känner verkligen med dig med pms-besvären. Det är verkligen superpissigt ibland. Som att livet inte kan vara jobbigt ändå. Väntar spänt på de trevliga nyheter som verkar vänta bakom nästa hörn och skickar pepp till Stockhomsresan. Lycka till!

  2. Kämpa på, ibland känns allt för jäkligt, det är okej att känna det iblan också. Viktiga är att komma ihåg att det vänder! Kram

  3. Ja verkligen, haha! Inte lätt alltid men jag ska nog klara mig genom det här med 😉 Tack för de uppmuntrande orden. Kram på dig!

  4. det är precis sånt här som gör att en älskar din blog -ärlighet om det som är en del av livet och att våga vara rak kring att det inte är tiptop jämt.

  5. Ahhhh, jag känner precis likadant. Jag vill bara att tiden ska gå så att man kan få saker *överstökat* och sedan börja få lite livslust igen.. Lycka till i Stockholm, min vän, och jag hoppas motivationen kommer lite snabbare än du tror!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen