Stockholm

Blue sky

IMG_6860IMG_6862IMG_6859

Stockholm visade sig från sin bästa sida i morse. Klarblå himmel och krispigt frisk höstluft. Precis som det ska vara. Jag spenderade förmiddagen med ärenden och möten, sedan tog jag tunnelbanan bort till Kungsträdgården för att möta upp med Robin. Vi åt god wok till lunch medan vi uppdaterade varandra på respektive livsplaner. Att hon dessutom snart kommer bli Parisienne på heltid tycker jag verkar riktigt spännande. Jag vet att ni undrar vad tusan som händer även på min front, men för tillfället så håller jag det för mig själv. Tro mig, jag vill verkligen berätta, men innan allt är 100% klart så kan jag inte skriva det här. Ni kommer märka i sinom tid, och tills dess så lägger jag denna cliffhanger på is.

Efter lunchen tog jag tunnelbanan tillbaka till min kusins lägenhet på Kungsholmen där jag har sovit i natt. Nu har jag förflyttat mig till Södermalm och ska bo hos Elsa de närmsta nätterna. Hon kommer tillbaka från Malmö i morgon så tills dess har jag lägenheten för mig själv. Efter några intensiva veckor och kvällsplaner de senaste tre kvällarna, så jag är helt slut i både kropp och huvud. Därför blir det en lugn kväll för min del med Netflix and chill. Jag passar på att ha lite egentid inför de två kommande dagarna som är fullt uppbokade med vänner och familj. Nu ska jag gå ut och leta upp en mataffär så att jag kan köpa något att laga till middag. Lite glass eller godis ska jag nog unna mig också (om magkatarren tillåter det).

Jag har varken orkat eller haft tid att svara på kommentarer och läsa andra bloggar, men i helgen tänkte jag försöka ta igen allt det. Jag läser dock allting och blir så glad av era peppande, omtänksamma och stöttande ord. All nätkärlek från er gör mig alldeles varm i hjärtat. Bara så att ni vet det.

Hoppas nu att ni har haft en skön och avkopplande fredag, samt får njuta av kvällen vad den än kommer bjuda på.

PUSS Å KRAM!

0

0 kommentarer

  • Emelie

    Aw, lite positivt i all stress åtminstone. Och fint att du kan få lite egentid. Ha det så bra, Christine, och njut av att träffa dina nära! 😊

  • Dryden - Traveler's Edition

    Stockholm kan ju vara så jädra fint alltså, även om jag tappat lusten för stan de senaste åren. Känner väl dock med mina senaste besök att den börjat återfå sin glans lite. Vet inte om det har att göra med stan i sig eller för att jag haft bra umgänge väl på plats. Får låta det vara osagt och utvärdera det vidare vid framtida besök.

  • christinestories

    Ja du får ge det några chanser! Stockholm är underbart när man upplever det med rätt personer. Plus när det inte regnar non-stop och alla servicemänniskor är trevliga, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.