C'est la vie

After the break


På väg ut i fredags

Det blev en liten bloggpaus. Ni vet när man liksom inte hinner blogga på några dagar och sen blir det bara jobbigt att skriva om allt som hänt? Ja precis så. Nu är jag snart på gång att åka till jobbet och det verkar som att det kan bli en bra dag. Alltså med sol och grejer… om själva dagen blir bra återstår ju att se.

Med undantag för fredag kväll(regnade) och lördag(kallt som tusan) så var helgen väldigt lyckad vädermässigt. Jannike kan nog vara nöjd och jag hoppas att ni snart blir av med snön och kylan i Sverige. Usch, jag lider med er! Hur som helst så hade vi en riktigt trevlig helg jag och Jannike. Jag gjorde massor med turistgrejer. Mer på en helg än jag gjort på ett halvår typ. Haha!
I lördags kväll var vi på en sydfransk bar vid Richelieu Drouot med några av mina franska vänner. En riktigt rolig kväll. Vilket drag alltså! Inte en enda turist…. det gillar vi. Dans, champagne som vi blev bjudna på av en diamanthandlare(han hänger alltid på den baren och mina vänner blir ibland bjudna på efterfest i hans fantastiska våning som ligger i samma hus), massa skratt och annat kul. Vi drog hem strax innan tre och i söndags skule vi käkat brunch med Linda och hennes pojkvän. Men det sket sig lite eftersom att vi var ute sent och det var fullt överallt. Så vi hamnade på ett mysigt ställe i Bastille istället och käkade lunch. Efter det rundtur i Marais och helgen avslutades med Sacre Coeur by night och en middag i Montmartre. Riktigt mysigt.

Oj jag måste gå om 5 minuter så nu ska jag fixa klart mig för att dra hemifrån.
Återkommer sen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.