C'est la vie

What’s the story morning glory

Jag är riktigt trött idag, det blev för sent igår. Ikväll ska jag laga något enkelt till middag, titta på senaste Gossip Girl och sen gå och lägga mig tidigt. Jag ska börja gå upp i tid och verkligen ta vara på morgonen mer. Annars så snoozar jag tills jag måste skynda mig som en galning och kasta i mig en macka eller lite flingor.
Gick faktiskt upp i tid för en gångs skull i morse. En timme innan jag skulle åka hemifrån. Lyssnade på Mix Megapol’s morgonprogram på webbradion, åt frukost i lugn och ro och gjorde mig i ordning. Det var mysigt. Hann till och med fylla i det bortskavda nagellacket. Sen glömde jag såklart mitt metrokort så jag var tvungen att gå tillbaka och kom såklart försent. Typiskt mig. Jag är ett hopplöst fall av kaos och dåligt minne. Just nu är mitt huvud så fullt av tankar och funderingar jag undrar om det kommer explodera. I guess I should deal with that.

Termometern visar 20 grader. I skuggan. Så nu blir det lunch snart och sen kommer vi nog spendera resten av eftermiddagen ute i solen. Jag tror att vi ska ta en promenad till Parc Monceau. En av mina absoluta favoritställen i Paris. Kanske kan man få lite solbränna med!? 🙂

0 kommentarer

  • Maria

    Igår satt jag och läste igenom lite av dina inlägg från när du precis kommit till Paris, det verkar som att du hade det rätt jobbigt i början:/ I alla fall så blev jag så hiiimla sugen på chokladpudding när jag läste, haha! Nu har jag köpt Danette chocolat som jag snart ska trycka i mig och det är ditt fel!;D

  • Nina

    Tack för gratulationen 😊 Hade en fin dag i Göteborg & Kent konserten var toppen.

    Gud vad härligt med vårväder. Kram på dej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.