Vardagslyx

My details today


Ring från Pimkie och nagelack från Mavala i färgen New York. Sjalen som skymtar är en julklapp från syrran. Jag såg den på H&M i julas och hon visste inte vad hon skulle köpa. Så såg jag att den var på rea. Så jag sa, ”den kan du köpa, fin och billig”. Klart att jag fick den sen. Haha, bästa julklappen för jag kommer ha den hela våren!
Det är så vi gör i vår familj. Enkelt och ärligt 😉


Silver från Marocko och mitt Thomas Sabo. Jag skulle vilja ha en till berlock. Ett par solglasögon eller något annat som symboliserar mig. Armbandet med silverploppar köpte jag på JC i Stockholm. Älskar det!


Nya ballerinaskor, svarta med stenar och nitar. Eller ja, nya och nya. De köptes redan i vintras på rea. Två par i skinn och mocka för 78 euro. Ska visa er det andra paret med sen! De ser lite grå ut men det är pga grus och sand 🙂

Nu sitter jag i min älskade säng. Jag ska se på senaste Gossip Girl och sen sova. Jag är så fruktansvärt trött nu och ser inte fram emot ännu en tidig morgon. Men är det lika fint väder och lika varmt som det var idag, så är det iafl en tröst. Idag spenderade jag och S 1 ½ timme i Parc Monceau, riktigt härligt var det. Satt där utan jacka och njöt och solade. Jag tror att jag fått lite färg i ansiktet, hihi 😉 Jag har promenerat en massa med, säkert gått 4-5 km idag. Good thing for the booty! Hehe.

Hoppas ni alla haft en bra dag. God natt på er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.