Vardagslyx

Strawberries for breakfast


Jordgubbar i yogurten är mums!

Bonjour! Idag snoozade jag i 25 minuter, när mitt alarm ringde så tog det mig ett par minuter att fatta vad det var. Haha! Tur att jag satte klockan tidigare än jag behövde gå upp.

Jag har ätit lite frukost, en ny favorit. Yogurt med müsli och färska jordgubbar. Hittade en grönsakshandlare igår som hade väldigt billiga sådana. Sådant gillar vi!
Men nu ska jag ta och gå till metron. Jobbar hela dagen. Ikväll blir det film och pankisar med en kompis. Jag ska göra mina specialare… à la Christine 😉

Ha en fin dag allihop!

Ps, har ett inlägg i utkastet som kommer senare idag. Det gäller att förbereda när man är working woman 🙂

0 kommentarer

 • Maria

  Jo så är det ju, ibland får man bara bita ihop. Det slutar oftast med att man är glad att man inte gav upp!

  Jag kom till Paris för första gången för fem år sedan för att jobba på Disneyland. Sen dess har jag åkt fram och tillbaka mellan Sverige och Paris flera gånger, nu senast kom jag tillbaka hit i januari förra året. Sammanlagt har jag varit här i ca tre år.

  Det stämmer att jag jobbar på café, Svenska cafét för att vara exakt!:) Du jobbar med barnpassning fortfarande va? Hur länge har du tänkt vara kvar?

 • Monika

  Hej!
  Jag är en 58 årig tant som gillar att läsa din blogg. Har nyligen varit i Paris på semester, tyvärr var det jättekallt då vi var där till skillnad mot för nu! Föresten ÄR DET DU som är modellen på Larodute??? Liknar dig. Kan tipsa om en jättegod youghurt som jag köpte när vi var i Paris, cocos yoghurt den var nog fet men sååå god! Ha det!

 • Christine

  Hej Monika, tant när man är 58? Åh nej det tror jag inte på!
  Nej det är inte jag som är modellen på LaRedoute men nu blev jag ju supernyfiken på vem det är som är lik mig. Är det på hemsidan? Och tackar så mycket, det tar jag som en komplimang 😊

  Tack för din kommentar och hoppas att du snart får komma tillbaka till ett varmare Paris
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.