Fun stuff

Pics from last weekend


Båttur på Seine. Jag känner att jag kunnat ha de 10 euro till något roligare i efterhand, men det var ganska skönt med. Soligt och soft. Lite lång tur bara, efter en timme ville vi bara av båten.


I en liten oas mellan Marias och rue de Rivoli kunde man bara höra fågelkvitter. Mysigt. Bilden råkades tas med blixt så den ser lite skum ut.


Smyckesbutik i Marais


Jag ÄLSKAR Clubsandwich


Ett speciellt saltkar i en inredningsbutik i Marais. ”Ge mig pepparn med annars skjuter jag dig!”


Efter lång dag i lördags var vi törstiga och satte oss på en mysig bar nära Centre Pompidou


Paus för att vila fötterna på Starbuck’s. Jannike kunde förstå varför jag blir smått beroende av deras Frappuchinos under de varma månaderna… 😉


Montmartre och en av de många trapporna

Lite blandade pics från helgen. Vi hann med en hel del på bara tre dagar, trots att vi inte gick upp jättetidigt på mornarna. Men man ska ju inte stressa på semestern, utan det är ju meningen att man ska ta det lugnt och njuta.
Men det blev lite blandad kompott. Sightseeing, party, avkoppling, shopping. Dock blev det av någon anledning noll bilder i lördags kväll. Jag glömde helt bort det. Kom på det sådär vid 1-tiden på natten men då var ju 7/9 personer i vårt sällskap packade så det kändes inte läge att dra fram kameran. Haha! Men tänk er en snygg bar full med glada fransmän i en salig blandning av Parisare och sydfransoser, bra musik, dans, högljutt och härlig stämning. Så var det i lördags natt. Jag var dock duktig och drack vatten de sista timmarna. Bakfylla är sååå 2009 😉

Det var en skön helg och nu ser jag fram emot nästa. Hehe…

Btw, for you who use google translate. It’s not so accurate… Not at all in fact. So don’t take the text so seriously.

0 kommentarer

 • Madde

  Schysst att bo i paris, jag åker faktistk dit på lördag med min kille. Hur är vädret? Är det hyffsat varmt(det vill säga lite mer vår än 4 grader varmt)? Fin blogg och kul att läsa om hur du har det. Kram

 • julia

  hej! fy va kul att du bor i paris 😊 jag föddes där och älskar staden. ville bo där förra året och vara au pair men jag hittade ingen familj..vad gör du där? jobbar du bara? hur fixade du boende och sånt?

  kul att veta=)

 • Brumz

  hej!
  hittade nyss din blogg.. undrar bara vad du gör i paris? hur bor du? hur länge ska du vara där?

  funtar också på att dra dit några månader.. =)

  ha det så bra!

 • Jessica / stylebyojj

  det var en gång en rysk, en tysk och en bellman. då sa bellman, går du inte in på stylebyojj.blogg.se kommer det här skämtet handla om dig..

 • Maria

  Yes, på Svenska Institutet jobbar jag. Min pojkvän är fransk ja, så just nu blir jag kvar här men vi kommer nog flytta till Sverige om ett par år eller så! Vill absolut inte bo här för alltid, hehe.

  Kan du inte hyra ut din lägenhet längre då? Om du är sugen på att stanna tänkte jag!

 • Emelie

  Ihh, alltid lika förvånande att se dig på startsidan på blogg.se! Andra gången nu va? Imponerad!

  Haha, kul det du skrev om google translate. Har precis skrivit en hel engelska-uppsats med hjälp av det. Hm, kanske inte så bra. 😉

  Hoppas att allt är bra nere i Paris? Ser ju inte helt illa ut på bilderna!
  Kram!

 • emelie

  Hej, jag befinner mig i Paris under hela våren och vi har inte hittat någon klockren klubb som vi gillat.. undrar därför vad klubben du beskrev i inlägget heter och vart den ligger? =) Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.