C'est la vie

A restless mind

 

Mellanmål: Julvört-bröd med herrgårdsost (kan äta hur mycket som helst!). Utan russin, så klart. Russin ska inte ätas i bröd och bakverk. Så det så.

 

Jag tror att jag borde lyssnat på min kropp mer och vilat kroppen. Det känns nästan som jag är sjukare nu än i morse. Nu har jag dessutom tappat rösten och varje gång jag pratar retar det halsen så jag börjar hosta. Tur jag inte har någonting planerat i morgon och kan spendera dagen i soffan.

 

Nu ska jag gå ut köpa nässpray och sparris. Dagar som denna är jag överlycklig att mamma flyttade från huset i Kvarnby till en lägenhet precis vid Värnhem.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.