C'est la vie

The Day Before Christmas

 

 

I morgon är det julafton. Jag älskar julen så mycket så jag gärna hade firat det flera gånger om året. Fast då hade det så klart inte blivit lika speciellt.

 

För övrigt är jag lika förkyld som igår kväll. Jag måste snyta mig ungefär var femte minut så idag tänker jag ta det lugnt hemma. Jag ska börja med att titta på Finding Neverland – som jag aldrig sett vilket är lite konstigt eftersom det är en film med två av mina favoritskådespelare – och äta frukost. Det är lite nostagi att se filmer på VHS. Mamma har en gammal ”tjock-TV” så det känns som att de hör ihop på något sätt. Visst är det konstigt att en TV som är 15 år gammal fortfarande fungerar perfekt medans man nu måste köpa ny TV vartannat år? Det säger en del om dagens tekniska framgång…

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.