My Sweden

All done

 

De hade folk som sjöng, dansade och uppträdde överallt. Lite kul!

 

Brorsan fick hjälp att hitta julklappar till frugan.

 

I ca 3 minuter tyckte han att detta var roligt, sedan var det någonting annat som tog hans uppmärksamhet.

 

Idag har jag hängt med min bror vilket var ett tag sedan. Av uppenbara skäl ses vi inte så ofta nuförtiden. Han har sin familj och jobbar mycket, sen att jag bor i ett annat land en stor anledning till att vi inte umgåtts bara han och jag på flera år. Men idag körde vi julklappsshopping och lunch på Emporia. Nu är alla julklappar till familjen köpta! Sedan har jag en till att köpa till Christophe men den kan jag ju vänta med till rean, hehe.

 

Efter Emporia följde jag med hem till dem ”på landet” för att leka med Melvin en stund. Vi körde runt i hans bilar och grät över det faktum att gröten skulle ätas upp. Det senare var det mest han som ägnade tid åt. Det är inte lätt det där att vara liten och tvingas göra tråkiga saker som de vuxna säger åt en att göra. Stackars barn.

 

Efter kontraktskrivning med min hyresgäst sitter jag nu hemma i värmen och är ganska nöjd över att slippa gå ut mer idag.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.