C'est la vie

A New Year Is Coming

 

 

På tisdag börjar ett nytt år. Närmare bestämt 2013. Med det har jag köpt en ny kalender. Den är sådär vacker så jag knappt vågar skriva i den med bläck. Jag hittade den på BHV (ett varuhus likt Åhlens City) här i Paris.

 

Jag hoppas att det kommer bli ett bra år för 2012 var ingen höjdare för min del. Eller jo, på ett sätt var det ett bra år. Jag flyttade tillbaka till Paris, fick några nya fina vänner, tog examen, åkte på en härlig semester och utvecklade min franska så mycket så jag nu tar för en fransyska när jag pratar engelska. Men det har även varit ett jobbigt år. Varken min hälsa eller min ekonomi har varit den bästa och jag har gått genom några tuffa perioder under årets gång.

 

Nu blickar jag däremot framåt och tänker se på det nya året som en möjlighet till förbättring. Jag tänker inte ge några nyårslöften men jag vet ju vad jag behöver förändra för att bli lyckligare och mer trygg i mig själv.

 

Har ni några nyårslöften?

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.