C'est la vie

The cheesier snack

 

 

Lite bilder från igår när jag och Christophe gick en promenad i vårt område. På vägen hem köpte han en massa ost och nu stinker hela kylen chèvre. Om det är någon ost jag inte tycker om så är det chèvre. Usch och fy.

 

Idag är det blå himmel och jag ska snart bege mig iväg till svärföräldrarna för att äta lunch. Vi var förresten hemma hos några vänner igår och åt middag. Christophe glömde sin mobil där så han är redan iväg för att hämta den. Not without my iPhone! Ja ni vet ju hur det är nuförtiden. Folk klarar sig inte utan sin telefon mer än 12 timmar. Jag är inte ALLS så. Inte alls. Inte ni heller väl?

 

Nej nu måste jag nog in i duschen så jag inte blir sen.

 

Ps, jag läser alla era kommentarer men jag har tyvärr inte tid eller ork just nu för att svara på några frågor eller kika in på era bloggar. I eftermiddag ska jag försöka ta mig lite tid till det.

Vill i alla fall säga att det är så roligt med alla nya besökare på bloggen!

 

 

 

0 kommentarer

  • Maja

    Kul med framsidan igen! 😊 Och jag som älskar chevré-ost. Bästa osten!;) (och ikväll ska jag ha "göra vad jag vill vid datorn"-kväll så kika in på mailen imorrn så hoppas jag att det kommit lite header-förslag:) )

  • Ellinor

    Jag som fullkomligt ÄLSKAR chèvreost! Om jag fick välja en sak att äta för resten av mitt liv så hade det med största sannolikhet blivit just chèvre…eller fil 😊 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.