C'est la vie

A Good Start

 

 

Min helg fick en bra start, med fredagsvin och middag tillsammans med en trevlig tjej vid namn Sofie. Hon skulle i Paris en vecka för att fila på franskan och frågade via bloggen om vi inte skulle ses. Det tyckte jag såklart att vi skulle. Det blev en himla trevlig kväll må jag säga. När vi skildes åt tre timmar senare gick jag och mötte ett gäng vänner på en bar vid Quatre Septembre. Där hängde jag till lagom sent innan jag tog metron hem och la mig i sängen, glad och lycklig över att ha så härliga människor omkring mig. När man har fina vänner och hela tiden träffar på nya bekantskaper som tillför så mycket är det svårt att tänka sig att flytta från den här staden.

 

Idag gick jag upp tidigt då jag hade bestämt möte kl 11, och efter det hade en massa ärenden att utföra. Paris har verkligen visat sig från sin bästa sida idag. Efter några timmar ute och ett antal kilometers promenerande kom jag tillbaka hem för ett tag sedan. Nu vilar jag mina trötta fötter och ryggen lite innan jag ska iväg igen. Min kompis Ariane ordnar en överraskningsfest för sin pojkvän ikväll, som även är en god vän till mig. Han fyllde år igår och jag hoppas inte han anar någonting. 

 

 

0 kommentarer

  • Nina

    Hej Christine! Jag är en av alla dessa hemliga bloggläsare som inte brukar kommentera i bloggar, men måste bara säga tack för en massa fina bilder och bra Paristips! Jag flyttade själv hit i oktober för att jobba och öva upp franskan, och har hittat en massa bra promenad- och shoppingtips som du skrivit om. Tack! 😊 Kram //Nina

  • Christine&Paris

    Hej Nina! Nu såg jag din kommentar. Jag hade missat den helt tyvärr, jag brukar komma ihåg de flesta som kommenterar annars 😊 Trevligt att träffa på dig i fredags! Hoppas du hade en fin helg i övrigt. Kul också att du haft användning för min tips. Vi träffas säkert på varandra igen. Kram Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.