Inspiration

Blogg-tips: Lovely Pepa

 

Bilder lånade från bloggen Lovely Pepa.

 

Den här tiden på året blir jag alltid lite oinspirerad vad gäller stil och kläder. Det är svårt att veta hur jag ska klä mig när vädret skiftar. Grå dagar har jag mest lust att matcha himlen. Jag kanske inte är den enda som kan behöva lite inspiration?

 

Så här kommer ett tips till er tjejer som är intresserade av mode och frustrerade sliter ut varenda plagg ur garderoben på morgonen. Nämligen spanska Alexandra Pereira vars blogg jag hittade av en slump. Mitt bland alla modebloggare som antingen ”crave:ar” samma Kenzo-tröja, eller inte har någon personlighet i sina inlägg, är det uppfriskande med någon som både verkar jordnära och kör sitt eget race. Budget blandas med lyx i en sydeuropeisk feminin stil. Jag blir personligen väldigt inspirerad av hennes sätt att kombinera olika plagg och färger. Jag vill kopiera hennes stil och bära det lika snyggt som hon gör. 

 

HÄR hittar du bloggen! 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.