C'est la vie,  Weekend

A balcony with a view

IMG_3528

Igår kväll var jag hemma hos min kompis Julia och hennes sambo på inflyttningsfest. De har flyttat in i en helt fantastiskt fin takvåning ett stenkast från där jag bor. Jag är så avundsjuk på deras balkong! Det har nämligen inte jag. Kvällen bjöd på årets första grillmiddag och intressanta diskussioner med nya trevliga ansikten. De hade ordnat med lekar också. Den första var en “frågesport” där vi skulle svara på olika frågor om paret, vilket var en rolig ice-breaker, men sedan var det liksom sådana där “midsommarlekar”. Jag har lite svårt för det. Inte för att jag tycker det är pinsamt men för att jag inte tycker att det hör hemma på en fest. Min amerikanska kompis Melanie, som jag hade bjudit med, var inte riktigt van vid sådant på fester. Brukar man ens göra det i andra länder än Sverige? Jag har aldrig varit med om det i Frankrike.

Det blev ingen direkt sen kväll och det var så himla skönt att bara ha 5 minuters cykelväg hem. Jag somnade vid ett och vaknade klockan halv nio. Lite skillnad från igår, haha. Jag föredrar faktiskt att vakna tidigt, även om jag är en nattuggla och älskar att sova på morgonen. Det är så härligt att kunna utnyttja dagen till fullo.

Jag tänkte bege mig till gymmet en sväng och sedan är det en speciell dag som ska firas…

 

//A couple of friends of mine have recently moved in to a new apartment, and so they organized a house-warming party with a large group of friends. I think that we were about 20 people barbecueing, drinking and chatting together. I’m so jealous of their balcony, because that’s something that I don’t have.
I didn’t stay very late, which I’m happy about today. Now I’m off to the gym and later on the afternoon is about celebrating a special someone…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *