Berlin

Yet another breakfast

IMG_3353DSCF0874

IMG_3347
IMG_3345 IMG_3358
IMG_3349IMG_3355 kopia

Jag skulle ha gått på bodypump idag kl 10 med Stina, men det glömde jag helt bort tyvärr, och när jag vaknade hade jag fått ett meddelande från henne som skickats tio i tio, ”är du på väg eller?!”. Själv slog jag upp mina gråblå ögon kl. 11.21. Ooops!

Jag träffade min kompis Melanie igår kväll och vi började med ett glas på Moriskans uteservering, för att sedan käka kebab i kiosken vid Folkets Park. Glamoröst med andra ord. Efter en vända hemma hos mig så jag kunde byta om och slippa frysa ihjäl, så hamnade vi hemma hos en kompis till henne på Värnhem. Jag somnade nog inte senare än ett, ändå sov jag så himla länge. Så nu har jag ätit tråk-frukost (skulle göra en smoothie men hade ingen banan hemma… K-A-T-A-S-T-R-O-F) bestående av yogurt med musli, och alldeles för mycket honung så att det blev för sött.

Med andra ord inte riktigt lika najsig frukost som jag, Solveig och Florence åt sista dagen i Berlin. Flo tog med oss till så himla bra ställen – bless her heart för det! Vägen till äkta vänskap för mig går genom magen. Hehe. Fast det verkar som att de känner samma för mig. När jag precis kom till Berlin så säger Florence ”Oh I remember the breakfast you made us on Christmas morning – it was so amazing!”. Dagen efter så säger Solveig ”that avocado sandwish you made for breakfast at your place last summer… I still think of you when I eat avocado sandwiches!”. Haha! Alltså älskar de två för att de tänker på mig när de äter frukost. My work here is done.

Nej hörni, här kan jag inte sitta hela dagen. Jag har en lägenhet att städa, presenter att köpa och en rumpa att träna.

Njut av er lördag allihop!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.