C'est la vie

Happy birthday lil sis

IMG_8243 (1)Me and sis, London March 2015.

Idag fyller min enda syster 25 år. I 25 år har hon funnits i mitt liv och gjort det till en pina. Nej, jag skojar. Inte varje dag såklart. För det mesta är hon ganska snäll och glad. Förutom när hon är grinig och tar ut det över mig. Fast det gör jag jag också och det är ju tur att vi tycker om varandra ändå och står ut med varandras dåliga sidor. Jag älskar henne för att hon alltid finns där för mig. För att hon är ärlig och okonstlad. För att hon har sina egna åsikter och vet vad hon vill. För hennes härliga skratt och pilimariska leende. För att vi kan dela tankar och funderingar om livet. Mest av allt för att hon är en så himla fin person och alltid vill alla väl. Jag är så tacksam för att vi, trots 7 års ålderskillnad, kan umgås och ha roligt tillsammans.

STORT GRATTIS på födelsedagen Julia! Älskar dig 

//Today is my sister’s 25th birthday. She is the best sister anyone could ask for so I’m really happy that my mom and dad just happen to get an unplanned sibling for me and our brother. So HIPP HIPP HURRAY to her! 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.