C'est la vie

Your love’s coming down like rain

Idag är det inte särskilt trevligt väder. Det regnade mycket i morse och blåser fortfarande ganska friska vindar. Nackdelen med att bo nära havet antar jag. Det var meningen att jag och Madde skulle ses för lite plugg på biblan, men när jag fick ett sms att hon inte skulle hinna pga jobb så blev jag lättad. Om jag ska vara helt ärlig. Att cykla i det här vädret är inte behagligt någonstans.

Så jag pluggar hemma i stället. Förhoppningsvis hittar jag min självdiciplin. Det här med att inte ha några rutiner funkar inte på mig. I alla fall inte när jag ska skriva om tråkiga saker. 
Tänk om jag kunde ha bloggen som jobb? Då hade jag gärna jobbat 10 timmar per dag, haha!

0

0 kommentarer

  • Karin

    haha ja fast lägger nog sju tusen kr på nåt roligare då:) men det har varit en underbar tid här! Appropå resor, såg du min kommentar om Paris?:)

  • Magdalena

    Samma här. Svårt hitta självdisciplinen om inte nån ger order haha. Ska skriva ett arbete o svårast e att ta sig i kragen o komma igång. Zzzzz. Lycka till iaf 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.