C'est la vie

YESTERDAY


Några bilder från min söndag.


Gick på den lokala marknaden med Christophe för att handla lunch. Han köpte en kyckling för… läs noga nu: 18 euro. Alltså ca 160 SEK. Galet? Ganska! Så går det när man går på marknad i Frankrikes dyraste stad, Neuilly sur Seine…


Pluggstuga. C är egentligen klar med sina studier (kan man ju tycka efter 6,5 år på ingenjörsskola och business school) men ska tenta av en kurs i financial management/analysis i början på juni. Ja han är galen den där fransmannen. Men väldigt intelligent, och snygg..


Kanelbulle och Nespresso-kaffe. Gott mellanmål!


Slängde ihop en improviserad pasta till middag igår kväll med cremefraiche/pestosås, grön sparris och lardons (bacon). Det blev riktigt gott! Som ni ser ny färg på naglarna med.

Måndag igen och idag måste jag jobba som ett djur för att hinna bli klar med arbetet i tid. Jag har tidsinställt två fina inlägg till er och får se om jag hinner uppdatera mer innan min deadline kl 12 i morgon. Just nu finns inte så mycket att säga eftersom jag under 1,5 dygn mest tänkt skriva, äta, sova och kanske springa en runda i parken. Hur som helst hörs vi snart igen, det lovar jag. Jag uppdaterar dock oftare på Instagram! Vad jag heter där hittar ni i ett inlägg lite längre ner.

Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.