C'est la vie

Simply the best


Älskade syster och så farfar, förra året var detta.

Jag måste ha världens bästa och snällaste farfar. Han ringde mig idag och frågade om jag skulle komma och fira hans 85-årsdag i Värmland i september. Hela släkten ska dit och vissa har jag inte sett på fem år. När jag sa att jag gärna vill men inte har råd att köpa en flygbiljett just nu pga andra resor som är planerade sedan länge (som jag inte heller köpt biljett till, den här studietiden better give me a well paid job!), så sa han bara ”det där ordnar jag, oroa dig inte för det”.

Jag blir alltid så generad när någon är generös på det sättet. Jag får jag tunghäfta. Ett vanligt tack känns så himla simpelt när någon är så generös eller omtänksam. Ibland tänker jag att jag ska skicka kort och tacka nära och kära för gester de gör, men glömmer ofta bort det. Jag hoppas att de vet om hur mycket jag älskar dem och bryr mig om dem ändå. Just nu är jag så tacksam för jag vill verkligen åka dit. Speciellt eftersom min älskade farmor ligger begraven på Kristinehamns kyrkogård, nu får jag komma dit och lägga en liten blomma på hennes grav. Säga att jag saknar henne. Det var fem år sedan jag var där sist och det är nästan så jag får en klump i halsen när jag tänker på vilken fin människa hon var och att jag aldrig mer får träffa henne.

Finaste farfar (jag vet att du läser bloggen ibland), tack för att du gör sådant för mig och för att du bryr dig så mycket om dina barn och barnbarn. Det ska bli så roligt att få fira dig!

0

0 kommentarer

 • Solli

  Vilken härlig och underbar farfar!
  Vad kul att du kommer iväg dit för att fira honom, det gör honom säkert väldigt glad 😊

  kram!

 • Marie

  Naw, vad fint! Kan tänka mig att man blir extra känslig mot sådant när man bor i ett annat land också kanske? Roligt att du kan åka i alla fall! 😊

 • mikael

  Vilken fin gest!

  Jag gjorde så att jag skrev ett brev till min farfars syster. Hon har betytt väldigt mycket för mig.
  Hon lever fortfarande men jag skrev och berätta om de minnen jag har haft tillsammans med henne och hennes sambo.

  Min högsta önskan är att hon skulle hinna se vår son innan hon sluter ögonlocken. Nu åker vi mot mina hemtrakter i slutet av juli och det ska bli underbart att se henne träffa vår lille kille.

 • Penny

  Jag tror att han i den åldern värderar ert sällskap högre än pengar, att få umgås med nära & kära har ingen prislapp.

  Min utbildning ligger i K-hamn, jag pendlar dit några dagar i veckan, bor ju i "storstan" några mil därifrån.;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.