Fun stuff

Let’s Dance


På väg till metron.


Fina tjejer.


Dancing queens!


Haha, jag ser helt galen ut, men rolig bild!

Ett par fler bilder från i torsdags när jag var ute med mina bästa svenska tjejkompisar. Det här med att gå ut på klubb är ingenting jag gör varje helg. Mest pga den höga musiken (tycker det är värre nu än när jag var yngre, varför måste det vara så himla öronbedövande?!) som får mina öron att värka, men också för att jag föredrar schyssta barer snarare än nattklubbar där det mest hänger 18-åriga skitungar som varken har respekt för pengar eller andra människor.

Men denna klubben var sådär skönt avslappnad. Alla hade olika stil. Vissa var uppklädda i klänning och klackar, andra kom i jeans, converse och t-shirt. Musiken var inte för hög heller vilket jag var tacksam över.
Vi hade verkligen kul den kvällen!

0

0 kommentarer

 • Heidi

  Hej Christine! Jag funderar på att åka till Paris och undrar om du känner nåt tips på billigt boende, min budget är inte så stor. Hade varit tacksam för svar. Du kan mejla mig om du vill också.

  Har följt din blogg nu i flera år och jag gillar den! Tycker du verkar vara en fin tjej! Ha en bra dag!

 • Christine Svarar

  Heidi: Hej! Tack för din kommentar, kul att du gillar bloggen. Och vilken gullig komplimang, det gör mig glad att höra 😊

  Angående hotell så är jag tyvärr inte så insatt i det eftersom jag ju – som du kanske förstår – aldrig bor på hotell i Paris 😉 Kan du inte kolla upp lite hotell på hotels.com eller booking.com (jag brukar använda det när jag reser, funkar skitbra), sen kan du maila mig de länkarna så ska jag göra mig bästa att råda dig vilka som ligger bra. På så sätt vet jag även din budget och ungefär vad du letar efter. Kan också säga att Best Western och Mercure har bra hotell med hyfsade priser och bra lägen runt om i stan.
  Just nu har jag en deadline för ett arbete som ska vara inne om ett par dagar, men lovar att svara dig mot slutet av nästa vecka.

  Ha en fin söndagskväll!

  Vänliga hälsningar,
  Christine

 • Karin

  Haha, sista bilden var ju jättehärlig! 😊

  Det gillar jag faktiskt här, att klubbarna är väldigt accepterande… i alla fall i Nice! folk kan ha klänning, jeans, lite vad som helst. Annat är det i och för sig i Cannes och Monaco, där kommer man ju typ inte in om inte väskan matchar skorna eller nåt, haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.