Health & Fitness

Workout & Sauna

God morgon på er! Jag jobbade över igår men hade en ganska bra bra tisdag. Solen sken hela dagen och så fick jag en massa energi från härliga människor som jag jobbade med. Det gör sådan enorm skillnad att vistas i en positiv arbetsmiljö. Jämfört med förra veckan så är jag betydligt gladare och piggare den här veckan.

Gårdagens arbetspass följdes upp av ett träningspass. Efter ett par kilometer på löpbandet upptäckte jag att ett pass Bodybalance strax skulle sätta igång, så jag hakade på det lite sådär spontant. Det är speciellt många muskelgrupper i min kropp som underhållits det senaste året så jag är inte direkt vig som en 12-årig elitgymnast, men jag kämpade på medan jag försökte att inte tappa balansen eller vrida höften ur led. Efteråt var jag så glad att jag hade släpat mitt lata arsle till gymmet för det var precis vad jag behövde. En skön mix av styrketräning, balans, stretch och avslappning. Oftast brukar jag duscha hemma men bestämde mig för att göra ett undantag och samtidigt utnyttja bastun på gymmet. Det är min typ av mindfulness och meditation ska jag tala om.

Idag är tyvärr solen frånvarande men det är bara att gilla läget. Jag jobbar till tre, efter det har jag ett möte och ikväll ska jag äta middag med mamma och syrran. Det blir ett bra avslut på dagen. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.