C'est la vie

Wish It Was Sunday

På morgonen drömde jag att det var söndag. Jag pratade med Natalie om att ses för en promenad i Tuileries. När jag vaknade trodde jag att det VAR söndag. Usch, besvikelsen när jag insåg att det är just another manic monday. Nu hoppas vi att den här dagen går svärtfritt. Jag laddar upp med att lyssna på Bangles och äta flingor med färska jordgubbar. Kanske gör det att dagen flyter på? En sak är säker, idag får det bli buss. Den där hemska linje 13 orkar jag bara inte med idag. Tänk er boskap (folk är på allvar som djur) som till varje pris ska med trots att det verkligen inte finns något utrymme för att andas eller röra sig.

Hoppas ni får en riktigt bra dag!

0

0 kommentarer

  • étincelles

    Ja usch, jag tar också linje 13, den är hemsk. Det har varit ett stort problem i en massa år. Men nu planerar de visst att bygga ut linje 14 för att avlasta linje 13 lite. Fast det lär ju ta några år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.