C'est la vie

Quality Time

Ikväll hade jag lite quality time med två familjemedlemmar på skype. Jag, Syrran och kusinen åt efterrätt ihop (jag blev lite avundsjuk på deras Piggelin..) och pratade om sommarresa till London och annat roligt. Det var himla mysigt måste jag säga.

Nu ska jag se ett par avsnitt av Gossip Girl innan jag somnar. Jag måste erkänna att jag har lite söndagsångest. Den här helgen har varit lite för kort och i morgon är det måndag och väckarklocka igen. Fast två roliga grejer händer i veckan så jag får se framemot det i stället.

Natti!

0

0 kommentarer

  • Carolina

    Du har så rätt, för mycket jobb och för lite fritid. Nu har det äntligen vänt och det känns skönt!

    Usch, måndag igen! Men du ska se att nästa vecka går fort! Sen kommer helgen igen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.