Travels

When you’re packing for a trip

 

 

Jag håller på att packa för Paris och som vanligt när jag ska vara borta lite längre har jag ingen aning om vad tusan jag håller på med. Att det dessutom verkar som att det ska bli växlande väder gör det hela lite svårare. Ska jag ta höstkappan eller den nya vårkappan? Hur många varma tröjor ska jag packa ner? Är det tillräckligt varmt för converse? Många frågor snurrar i mitt huvud. Fast egentligen är det ju inga riktiga problem för om två dagar sitter jag i detta nu på flyget mot Paris. 

 

Två saker som i alla fall är nedpackade är lösgodis till Sara och Kalles Kaviar till Natalie. Jag har ett par fler grejer att köpa med, som någonting till mina fd kollegor till exempel. Mariana skrev ”on veut des cookies suédois!”  när jag berättade att jag skulle komma till Paris. Jag undrar om de menar pepparkakor, för de åt de upp på typ tre sekunder när jag tog med en burk till kontoret förra julen. Fransmännen gillar inte saltlakrits, men pepparkakor och kexchoklad går tydligen hem. Just so you know.

 

Nej, nu ska jag fixa lite middag här på vad som finns kvar i kylen.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.