Weekend

Vegansk middag, ekologisk gin och en känd DJ

 

 

Jag och Julia blev bjudna på vegansk middag igår hemma hos Zelda. Vem visste att veganmat kunde vara så gott? Hon hade gjort en smarrig paj med sallad och en massa goda röror. Den bruden vet hur man lagar god mat. Till det ett par glas vin och intressanta diskussioner. Efteråt gick jag och Julia till Grand. Jag stötte ihop med massa vänner jag inte sett på länge och i DJ-båset stod Ebbot Lundberg och snurrade skivor. En sak jag blev lite förvånad över var när jag köpte en dyr Gin & Tonic som inte smakade ett dugg som Gin & Tonic. Då visade det sig att de hade ekologisk gin som smakade helt annorlunda. Är inte det lite märkligt att de inte säger det när man beställer? ”Btw, vi har en gin som inte smakar gin”. En sådan drink ska smaka som den ska smaka. Fast de var trevliga och gav mig faktiskt pengarna tillbaka. Sådant gillar jag, när de gör sådant för sina kunder. Det  var en rolig kväll i alla fall och dessutom kul att umgås lite med Chiara och Giorgio som jag inte hade träffat på ett bra tag.

 

Vi begav oss hemåt strax innan två och sedan slog ju klockan helt plötsligt tre. Julia sov över här för att slippa ta sig hela vägen hem till Lund och nu har vi precis ätit brunch och kollar på Den Lilla Sjöjungfrun, haha. Jag har dock en massa att göra idag så jag ska klä på mig och ta tag i packning och ärenden.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.