Beauty

If you’re gonna have red lipstick, you need to wear Chanel

 

 

Efter en mysig eftermiddag med Sophia, drog jag till gymmet. Nu ska jag gå på middag i mitt nya röda läppstift från Chanel. Min kollega H övertalade mig att köpa det när jag åkte till Oslo.”Ska du ha ett rött läppstift är det bara Chanel som gäller”, sa hon och tryckte ett Rouge Coco i färgen Gabrielle i min hand. Min kollega M och expediten höll med, och även om jag vanligtvis inte är den som faller för grupptryck så gjorde jag det denna gången. Det känns lite ovant att ha så skarpt läppstift på mig, men jag ska nog vänja mig. Om inte annat så är det ju väldigt sexigt med röda läppar. Det fick till och med bli en mascara för att toppa min nya Chanel-look.

 

Kanske gör jag även några vänner sällskap på Grand efter middagen. Jag är pank som en kyrkråtta eftersom jag får lön först på tisdag, men what the hell. Man lever bara en gång och jag har inte druckit drinkar på två veckor.

 

Trevlig kväll till er!

 

 

 

0 kommentarer

  • Robin

    Fint! Jag har mascaran i den fyrkantiga tuben, Sublime eller nåt, det är den bästa maskaran jag haft. Är på min tredje tub nu 😃 Har inte köpt läppstiften dock, hur är kvalitén? Brukar köra Mac eller Make Up Store för läppstift men gillar tanken på ett från Chanel… 😊

  • Christine&OtherSweetStories

    Jaså? Denna är bra, men klumpar sig lite. Får kanske testa den fyrkantiga nästa gång! Läppstiftet är väl ok antar jag. Tycker dock det förlorar färgen i mitten av läppen efter ett tag men så är det kanske när det är ett läppstift med lite glans och en sådan pigmentrik färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.