C'est la vie

When it’s cold outside

 

 

Jag hade hoppats på en fin höstdag idag men vaknade till regn och 10 grader. Min första tanke var: ”Idag ska jag stanna i sängen”, men så kom jag på att jag har ett jobb att sköta. Nu äter jag frukost och sedan måste jag iväg på ett par ärenden innan lunch. Jag ska klä på mig så varmt som möjligt för jag känner att Christophes förkylningsbaciller attackerar mig. Förhoppningsvis sviker inte mitt immunförsvar mig men för säkerhetsskull boostar jag med vitlök och Berocca.

 

Med lite tur hinner jag med lite multitasking under lunchen för jag har en flygresa att boka innan priserna stiger allt för mycket. Den här resan har jag sett fram emot länge! Kan ni gissa var jag ska åka?

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.