Shopping

SHOPPING SPREE LIGHT

 

 

Efter mitt (förvånansvärt) korta ärende på banken i morse gick jag en kort runda på stan. Tanken var att jag skulle köpa en ny mascara på Sephora men i stället hamnade jag på H&M och lämnade butiken ett antal euro fattigare. Men två fina tröjor, lite strumpbyxor, ett par underkläder och ett nytt paket hårnålar rikare.

 

Det är underbart att få lön efter en dyr och obetald semester, men hemskt jobbigt att se pengarna flyga iväg. Jag vill köpa nya kläder men samtidigt ha ett välfyllt konto. Tänk om man kunde äta kakan och ändå behålla den?

 

Varför heter jag inte Persson i efternamn?! Då hade jag fått de här kläderna GRATIS.

 

 

Nej, slut på de dumma frågorna. Dags att dra iväg till jobbet. À plus tard!

 

 

0

0 kommentarer

  • Erin

    H&M is seriously my weakness (Sephora, too, come to think of it). I love whatever cable-knit goody is peeking out of that bag. I always say I’m going to "just browse" but I inevitably end up buying at least one thing. I wish I were a Persson relative, too.

  • Jasmine

    Hmm…undrar om hm:s clubkort fungerar utomlands också? Isåfall kan man ju iaf få finfina rabatter! Hur är det i Frankrike förresten med öppet köp? Här i Italia finns INTE ett sådant….Var bombsäker på att HM iaf skulle ha men icke, insåg jag när jag skulle tbka med en klänning förra veckan. Surt!

  • Christine&Paris

    It’s the same here. I actually went there because I wanted to find a skirt I’ve seen in another store but instead I came out with all that 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.