Shopping

The Jacket

 

 

Här är jackan jag köpte i söndags på loppisen. Den är jättefin och i bra skick men som sagt för liten för mig över axlarna. Det är så synd för jag var så glad över att ha hittat en fin och annorlunda kavaj att ha på fest och middagar. På våren är den en perfekt jacka.

 

Om någon av mina läsare är intresserade att köpa den, hojta till! Den passar dig som har storlek 34 och inte så breda axlar. Jag kan så klart fixa fler bilder. Eftersom jag åker till Sverige (om du är Malmö-bo kan vi träffas) snart kan jag i så fall skicka den därifrån, om det inte är någon som bor i Paris vill säga.

 

Vid intresse, maila mig på christinesblogg@hotmail.com !

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.