In the kitchen

What you cookin’?

 

 

Det är inte helt lätt att laga riktig mat på två kokplattor och i en liten köksvrå. Ingen ugn har jag ju heller så det blir mycket omeletter, sallader och pasta. Enkla rätter utan någon större ansträngning. Därför blir jag alltid lite stolt över mig själv när jag faktiskt lyckas med att laga till någonting lite mer komplicerat, och utan att tappa saker i golvet och svära femtioelva gånger. Igår gjorde jag en kycklinggryta med zucchini och en sås gjord på vitt vin oh kokosmjölk. Till det åt jag bulgur. Det blev faktiskt över så jag kunde äta det till både lunch och middag idag. Med andra ord har jag ätit kyckling och bulgur för resten av veckan, men sparade en hel del pengar. 

 

Behöver jag säga att jag ser fram emot att flytta hem och äntligen kunna laga mat i ett riktigt kök? Bara att ha en ugn, och fyra spisplattor. Sedan att jag kommer ha plats att faktiskt laga mat utan att bli irriterad över bristen på plats och yta. Gud vilken lyx!

 

På tal om ugn, så ska jag hem till Naomi nu och låna hennes. Jag har nämligen lovat två kollegor att jag ska baka en kaka till dem, vilket jag lovade för ett år sedan. Hrm… Så jag tänkte att jag kanske måste göra slag i saken, eftersom det är min sista dag på jobbet i morgon.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.